Első, már játékkal is foglalkozó bejegyzésem.

Nemrég megrendezésre került a Játékfejlesztés.hu portálon a 2. villámverseny, amelyen kevés idő híján nem sikerült a nevezésemet leadnom. Ám ez a játék (az előző próbálkozásommal együtt) olyan jól sikerült szerintem, hogy érdemes lenne továbbfejleszteni, hátha valami jó is kisülhet belőle. :)

Hard Ground

Eredetileg egy 'Világvége' témájú RTS minigame nevezés lett volna, ahol a rettenetesen fagyos jövőben két frakció írtja egymást a föld maradék erőforrásaiért. (Persze nem ennyi a sztori, de most nagyon lusta vagyok.)

OutPost

A legutóbbi villámversenyre készült, UT játékszabályain alapuló, felülnézetes, csapatalapú, és akár helyi hálózaton is játszható játék lenne, eddig 2 féle játékmóddal, 5 fegyverrel,  3 egyjátékos, és 3 többjátékos pályával.

Egy kis ízelítő a pre-alpha verzióból:

 

Szerintem ez a rövid áttekintés elég is volt a mai napra.

Üdvözlehelletem,
4Bit

Címkék: blog kép rövid fejlesztés hard áttekintés ut rts outpost ground pre alpha 4bit

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cgamedev.blog.hu/api/trackback/id/tr634493674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása